NewsScroll down for pictures!


Puppy News!!

UPDATE nov 2019: Wij hebben een reutje beschikbaar over een paar weken.

Wilt u informatie over mogelijke pups of andere zaken dan kunt u ons mailen via het Contact formulier Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.   


Vragen over prijzen, geslacht en kleur worden niet beantwoord en mailing zonder motivatie voor een pup  worden ook niet beantwoord. Wij krijgen veel verzoeken daarom is een motivatie wel voor ons zeker van belang. Ook wij willen de beste plaatsing voor onze honden en wij zouden het fijn vinden als u wat over uzelf kan vertellen. Geeft u zich op voor de Mailinglist als u op de hoogte wilt blijven middels onze nieuwsbrief voor honden tips en tricks? Het kan zomaar zijn dat we u mail niet hebben kunnen beantwoorden terwijl u wel bovenstaande heeft benoemd in uw mail. Mail gerust nog een keer, mogelijk is deze er tussendoor gekomen. Wij zijn zelf een druk gezin en kunnen daardoor niet ' alle 'vragen beantwoorden. Bedankt voor uw begrip. (*wij ontvangen velen verzoeken over fok op kleur of geslacht. Dit gebeurd nimmer en wij zijn al blij als wij een pup beschikbaar kunnen stellen

  

3,5 week oud en nog zeer klein, champagne (creme/orange) pup teefje.

Prachtig mooi kort teefje, met mooie staartaanzet.

(not for sale)

De (voor)ouders hebben de kleuren: Oranje/Wolfsgrauw, Wolfsgrauw x creme (champagne) en ouders zijn creme x black.

 3,5 week oud Creme wit teefje

Prachtig meisje mooie bouw en mooie staartaanzet. 
(Net als haar moeder, creme wit Jillz) (not for sale)

 


 

3,5 week teefje Orange/sable

Mooie meisje, mooie brede snoet en een mooie staartaanzet.

De hondjes zijn net toverballen de eerste maanden. Pas op bijna een jaar kan je de kleur goed zien na wisseling van de vacht. Na 4-6 maanden gaan zij eerst de lelijke fase in qua vacht, (komt goed, schrik niet) dat noemen wij de monkey fase. De volwassen vacht wil graag doorkomen. (not for sale)


  

Hier zijn wij weer! Net 7 weken en 400-450 gram (nog erg klein)

In de volgorde zoals boven omschreven.

 


Wist je dat? Dat onze honden model staan voor de By Myrna Studio Pets artikelen? Te koop via deze website via de advertenties die wij hier plaatsen.
Kalenders, bekers, bedelarmbandjes, kaarten, agenda's, mappen, dagboekjes, you name it!

Scroll down for puppy movie!

By Poms Residence©