Poms Residence

Wij hebben een kennel registratie van de FCI. Dat betekent dat wij volgens de regels van het fokregelement verantwoord zo nu en dan een nestje dwergkeesjes (pomeranians) voortbrengen. (zie uitleg stamboom informatie Info dwergkees

Poms Residence is gesitueerd met een paar dwergkeesjes aan de rand van een natuurgebied en hebben zelf lekker in huis veel speelruimte en buiten een zeer ruime groene achtertuin aan het water waar veel geravot wordt. 
Ons kenmerk is dat wij veel aandacht aan de honden kunnen besteden door niet een grote kennel te hebben maar gewoon bij ons in de woning een paar lieve hondjes. Wij hebben bijna 20 jaar dwergkeesjes, en doordat mijn tante de honden fokte in Azië en velen hondenshows won in o.a. Australië zijn wij verliefd geworden op deze geweldige charmeurs. Pomeranians, zo zijn wij hiermee bekend geraakt. In Nederland wordt deze pom de dwergkees genoemd. 

De pups die wij voortbrengen zijn veelal in de media, tv en social media te bewonderen bij ons maar ook bij ondermeer bekende Nederlanders. 

Een enkele keer hebben wij een nestje uiteraard met NL stamboom want deze regels houden tenslotte het ras in goede gezonde stand. 
Daar gaat nog veel onderzoek aan vooraf. Nadat wij de juiste match hebben gevonden met een teefje van ons, hopen wij dat er hieruit een supermooi gezond hondje geboren wordt en in ons gezin mogen verwelkomen! Soms mogen wij iemand anders gelukkig maken met dit geweldige ras .

Poms Residence gaat voor de raskenmerken van de dwergkees maar dat betekent ook een mooie lieve gezonde pup. 
Bij Poms Residence proberen wij ons wel steeds beter te verdiepen in gezonde lijnen. Dat betekent een schitterende volle vacht, mooie kleuren en fokken binnen de richtlijnen van het fok- reglement.